Ibu Setiausaha PAS Cawangan dimasukkan ke hospital

Cheras, 11 Nov  :               Ibu Setiausaha PAS Cawangan Batu 9 Kampong Tengah, Mohd Faiemak01zal Mohd Barja, Supatmi Sanimon, telah dimasukkan ke Wad 5c Hopsital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM) Cheras Kuala Lumpur untuk menerima rawatan lanjut berkaitan dengan penyakit Batu Karang dalam hempedu yang dihidapinya sejak 10 tahun yang lalu.

 

Mohd Faizal berkata, semasa membuat rawatan susulan di klinik peruabatan HUKM, Dr telah meminta di masukkan ke dalam wad untuk pemeriksaan lanjut berkaitan dengan paru-paru dan penyakit asma yang dihidapi, sebelum pihak hospital membenarkan membuat pembedahan UNTUK membuang hempedu tersebut.

 

Sebelum ini, emak dijangka membuat pembedahan pada bulan april 2009 yang lalu, tetapi terpaksa ditangguhkan oleh pihak hospital kerana mengalami masalah kesihatan pada waktu itu. Dan pihak hospital telah mengesahkan beliau mengidap penyakit asma yang perlu dirawat terlebih dahulu sebelum pihak hospital membenarkan untuk melakukan pembedahan membuang batu karang dalam hempedu tersebut, katanya yang juga Ahli Jawatankuasa (AJK) Dewan Pemuda PAS (DPP) Negeri Selangor.

 

Beliau yang juga Ahli Jawatankuasa Muslimat PAS Cawangan (JMC) Batu 9 Kampong Tengah, dijadualkan akan melakukan pembedahan tersebut pada 16 November 2009.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: