Ibu Setiausaha PAS Cawangan selamat menjalani pembedahan

Bandar Tun Razak, 16 Nov : Ibu kepada Setiausaha PAS Cawangan Batu 9 Kampong Tengah, Mohd Faizal Mohd Barja, Supatmi Sanimon, 62, telah selamat menjalani pembedahan kecil untuk membuang batu karang dalam hempedu di Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM) Cheras, Kuala Lumpur.

Beliau sebelum ini dirawat di hospital berkenaan selama dua hari pada 12 dan 13 November 2009 (Rabu dan Khamis) lalu, sebelum dibenarkan pulang selama dua hari oleh pihak hospital pada hari khamis, dimasukkan semula ke hospital berkenaan pada hari ahad 15 November 2009.

Pembedahan yang dilakukan bermula jam 1.30 tengahari berjalan selama satu jam sehingga jam 2.30 tengahari, walaubagaimanapun beliau dibawa ke wad semula di tingkat 5C 3 jam kemudian iaitu jam 5.30 petang.

Beliau yang juga Ahli Jawatankuasa (AJK) Muslimat PAS Cawangan (JMC) Batu 9 Kampong Tengah mengidap penyakit berkenaan sejak 11 tahun yang lalu (1998) dan telah dijadualkan untuk melakukan pembedahan selama beberapa kali namun terpaksa ditunda kerana beberapa masalah yang tidak dapat dielakkan yang tidak dapat dielakkan.

Antara yang sempat mengunjungi beliau ialah besannya, Ustaz Haji Md Sahar Yunus dan Hajjah Salehah Mohamed dari Johor yang kebetulan berada di Kuala Lumpur dan saudara mara terdekat.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: