Ketua PKR Cabang Tanjong Karang Meninggal Dunia

Parit Serong, 1 Okt    : Ketua PKR Cabang Tanjong Karang, Haji Abdul Kudus Omar, 70, telah meninggal dunia akibat serangan jantung di Institut Jantung Negara (IJN) setelah mendapat rawatan sejak seminggu yang lalu.

Jenazah telah dibawa ke Masjid Kampung Parit Serong dari IJN  untuk disembahyangkan dan di semadikan di Tanah Perkuburan Islam Kampung Parit Serong.

Antara pimpinan negeri yang hadir member penghormatan terakhir kepada jenazahnya ialah Menteri Besar Selangor, Tan Sri Dato’ Seri Abdul Khalid Ibrahim, Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri (EXCO) Selangor, Dr Xavier Jayakumar, Ahli Parlimen Kuala Selangor Dr Dzulkifli Ahmad dan lain-lain pimpinan.

Manakala di peringkat kawasan pula antara yang turut member penghormatan terakhir ialah Naib Yang Dipertua (YDP) PAS Kawasan, Haji Misran Serman, yang juga Ahli Majlis, Majlis Daerah Kuala Selangor, Setiausaha PAS Kawasan, Nor Az Azlan Ahmad, yang juga Ahli Majlis MDKS, Penolong Setiausaha PAS Kawasan, Mohd Faizal Mohd Barja, yang juga Ahli Majlis MDKS, Bendahari PAS Kawasan, Haji Abu Hasan Amat, Ketua Penerangan PAS Kawasan, Ustaz Shafie Jali dan lain-lain lagi.

Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang soleh. Al-Fatihah

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: