PAS Cawangan Sertai Taklimat Semakan Daftar Pemilih Tambahan

Jalan Jepun, 29 Okt    : Bagi menghadapi Pilihan Raya Umum (PRU) ke-13 yang dijangka akan diadakan pada tahun depan, Jabatan Pilihan Raya Kawasan (JPrK) Tanjong Karang telah mengadakan taklimat semakan Daftar Pemilih Tambahan (DPI) bagi suku ketiga tahun 2010 di Kompleks PAS DUN Sungai Burong (KOMPAS).

Program yang julung-julung kalinya diadkan ini melibatkan seluruh jentera pilihanraya PAS dipelbagai peringkat dari Unit Peti undi (UPU) sehingga ke peringkat Kawasan.

Pemangku Yang Dipertua (YDP) PAS Kawasan, Ustaz Mohd Judi Sarjo, yang juga Pengarah Pusat Khidmat Masyarakat (PKM) Dewan Negeri (DUN) Sungai Burong berharap ahli-ahli PAS disemua peringkat meningkat semangat mulai sekarang bagi menghadapi Pilihan Raya Umum (PRU) yang dijangka akan diadakan pada tahun hadapan.

Sementara itu, Naib YDP PAS Kawasan, Haji Misran Serman, yang juga Pengarah JPrK Tanjong Karang telah memberikan taklimat berkaitan dengan senaerai DPT yang diedarkan kepada seluruh jentera PAS.

Seramai lebih 50 orang jentera pilihanrata PAS termasuk Dewan Pemuda dan Muslimat PAS Tanjong karang telah menyertai program tersebut.

Antara pimpinan PAS Cawangan yang turut hadir ialah Ketua PAS Cawangan Batu 9 Kampung Tengah, Mohd Shaari Jabbar, Setiausaha PAS Cawangan, Mohd Faizal Mohd Barja, merangkap Penolong Setiausaha 1 PAS Kawasan dan Ketua Jawatankuasa Pemuda PAS Cawangan (JPC), Muhd Sobirin Omar.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: